Germania: muncitor sezonier român, ARESTAT. Polițiștii, surprinși când i-au văzut plicul din buzunar

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția germană a arestat un muncitor sezonier român, în orașul Furth im Wald. Oamenii legii au făcut un control de rutină, dar au fost surprinși să descopere ce avea românul în buzunare. Acesta era însoțit de alți doi români. 

Agenții poliției federale din Furth im Wald au surprins luni un român cu metamfetamină pură pe care o avea într-un plic. De asemenea, acesta avea un briceag ascuns. Bărbatul se afla pe B 20, în direcția Furth im Wald.

În jurul orei 2.05, o patrulă de la Poliția Federală Furth a început o verificare asupra vehiculului înmatriculat în România. Potrivit declarațiilor date, cei trei erau muncitori sezonieri români care rămăseseră în Straubing și se îndreptau spre casă. În timpul verificărilor, ofițerii au observat că unul dintre bărbați a încercat să ascundă ceva la brâul pantalonilor. Polițiștii i-au cerut tânărului să-și întindă mâinile. În timp ce a încercat să se conformeze, plicul i-a cazut pe jos. 

În urma verificărilor ulterioare s-a descoperit că plicul conținea 1,9 grame de metamfetamină de cristal. Tot asupra românului de 26 de ani, ofițerii au descoperit o un briceag cu o  lamă lungă de 6,5 centimetri care ieșea din lateral prin simpla apăsare a unui buton.

Poliția federală a predat cazul procurorilor care au început investigațiile cu privire la posesia ilegală de stupefiante și la încălcarea legii armelor, relateză idowa.de

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel