Germania. Georgeta, dispărută acum un an, a fost găsită moartă: „Ieșise la o țigară și nu a mai venit“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

În urmă cu un an, Georgeta fusese dată dispărută chiar de soțul ei. Marian a făcut tot posibilul să o găsească pe soția sa, însă căutările sale au fost zadarnice Recent, femeia a fost găsită mortă într-un râu.

Românul își căuta cu disperare soția, dispărută în Germania fără urmă în urmă cu un an. Geogeta T., originară din Brăila, a dispărut chiar de sub ochii soțului ei, cu care vorbea printr-un apel video. Ea a ieșit la o țigară și de atunci nu a mai fost văzută. 

Citește și: Germania. Româncă, mamă a doi copii, DISPĂRUTĂ de trei săptămâni

În urmă cu câteva zile, cadavrul femeii a fost găsit într-un canal plin cu apă. Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost găsită de un călător, vineri, 27 martie, pe malurile Isarului, lângă Landshut, după cum anunță poliția abia acum. După investigațiile tehnico-penale și a rezultatului ADN, s-a dovedit că femeia moartă este chiar Georgeta, dispărută în urmă cu un an. 

Poliția dorește să închidă ancheta spunând că femeia a murit din cauze naturale, fiind exclusă varianta unei crime, se arată într-un comunicat de presă al poliției din Bavaria Superioară de Nord, preluat de presa germană.

Identificată după ADN și radiografii dentare

 

Soțul ei, Marian, care încerca cu disperare să o găsească, și-a anunțat apropiații că femeia a fost găsită moartă. „Mulțumesc celor cu bunăvoință care au încercat să mă ajute, nu sunt supărat pe cei care au comentat aiurea.
A fost găsită înecată, după un an, în Landshut, identificată după radiografii dentare și ADN. Urmează sa ajungă în țara în perioada următoare, să fie îngropată creștinește“ a scris Marian pe mai multe grupuri de Facebook unde ceruse ajutor în urmă cu un an.

„Soția mea a dispărut pe data de 9 aprilie de la adresa In der Stockwiese 60, 85410 Haag an der Amper, lângă Munchen. Pe data de 11 aprilie a fost declarata dispărută în România. La aceeași data a fost căutata în zona respectivă din Germania de către o echipă de polițiști germani cu elicopter, câine, bărci și scafandri deoarece în zonă era un canal de apă", scria bărbatul pe Facebook în urmă cu aproape un an.

El povestea atunci că femeia a dispărut practic de sub ochii lui.  A ieșit din cameră afară la o țigară îmbrăcată sumar și din acel moment nu a mai fost văzută și nici nu a mai putut fi contactata pe telefon, acesta fiind închis". Bărbatul mai spunea că soția sa nu avea nici un act asupra ei, după ce buletinul și pașaportul i-au fost furate în Berlin la sfârșitul lunii ianuarie, iar portofelul în care ținea copiile după acte, banii, bagajele, absolut tot au rămas în cameră.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel