Germania. Două familii de ROMÂNI s-au luat la BĂTAIE. Motivul, unul BANAL

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Două familii de români s-au luat la bătaie în Germania. Motivul este unul banal, dar conflictul dintre ei a degenerat într-un sccandal monstru. 

Totul a pornit de la un cadou. Un român de 46 de ani a vrut să le facă celor doi băieți pe care îi are, de 18 și 20 de ani. Așa că bărbatul și-a dorit să le cumpere două telefoane de firmă. 

Cum nu știa exact unde să meargă să achiziționeze aceste obiecte, românul a mers la cunoscuți, tot români, care i-au recomandat să cumpere chiar de la ei două telefoane de firmă la 500 de euro. 

La scurt timp însă bărbatul și-a dat seama că a fost păcălit și că de fapt acele telefoane nu sunt originale, ci contrafăcute. Aceștia au vrut să meargă să declarare incidentul la poliție dar, pe drum, cei trei s-au întâlnit cu cei de la care român a cumpărat telefoane. 

De aici și până la un incident major nu a mai fost decât un pas. Cele două grupuri s-au bătut violent, au folosit chiar și bâte de baseball și bare de metal. 

Doi dintre români au fost răniți grav și transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Ceilalți agresori, cei care au vândut telefoanele contrafăcute, au fugit inițial de poliție, dar au fost prinși la scurt timp de oamenii legii. 

În autoturismul lor au fost găsite alte telefoane contrafăcute pe care românii se pregăteau să le vândă. Aceștia au fost reținuți și sunt acuzați de lovire și alte violențe, fraudă și încălcarea legii privind mărcile comerciale, conform hna.de.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel