Germania. Doi soți români, JAF de ZECI de mii de euro. Transportau colete

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Doi soți din România au produs o pagubă de zeci de mii de euro. Aceștia transportau colete în Germania, iar pe unele dintre ele, cele mai valoroase le furau. 

Un șofer român de TIR își lua soția cu el când mergea în curse. Împreună furau coletele pe care trebuiau să le distribuie. 

Românii rupeau sigiliile containerelor cu colete transportate. În acest mod, cei doi au furat 200 de colete care conțineau smartphone-uri scumpe, cosmetice, ceasuri  sau aparate electrocasnice de înaltă calitate. Toată marfa era apoi dusă acasă la români.

Totul a început în 2018. Inițial, bărbatul a acționat singur, apoi a luat-o și pe soția lui în curse.  Jaful ar fi continuat dacă nu făceau sesizării clienții care nu primeau produsele comandate, iar firma a fost nevoită să achite toate daunele. 

Poliția a găsit în apartamentul românilor mărfuri pe care le-a confiscat. Cei doi soți, însă, la tribunal cerut să le fie înapoiate pe motiv că le aparțin.

În apărarea lor, românii au spus că aveau datorii de 20.000 de euro și nu știau cum să mai facă față și să le achite. 

Cei doi români au fost condamnați de un tribunal din Dorsten. Bărbatul s-a ales cu 20 de luni cu suspendare, iar femeia cu un an, la fel cu suspendare, potrivit dorstenerzeitung.de. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel