Germania. Doi români, grav răniți după o încăierare: Au ajuns de urgență la spital

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi români, răniți într-o încăierare în mulțime în Webergasse, Germania.

Sâmbătă dimineața, puțin după ora 2:30, un român de 32 de ani și un român de 36 de ani, aflat în stare gravă de ebrietate, au fost răniți într-o încăierare la barul White Horse din Webergasse.

Germania. Doi români, grav răniți după o încăierare: Au ajuns de urgență la spital

 

Un presupus autor a fost arestat, potrivit poliției. Ancheta de până acum a poliției a arătat că în bar a izbucnit o bătaie în urma unei discuții verbale. Mai multe persoane au bătut victimele cu pumnii și picioarele.

Cele două victime au trebuit să fie transportate cu ambulanța la Urgențe.

În timpul căutării ulterioare a autorilor, un bărbat român în vârstă de 28 de ani, suspectat de implicare în atac, a fost căutat în apropierea locului faptei și arestat. Căutarea celorlalți făptași nu a avut succes până în prezent.

 

Vezi și:

Încăierare între români, în Olanda: Un bărbat de 38 de ani, închis după ce a tăiat un conațional

 

Un român trebuie să petreacă șase luni în închisoare după ce a înjunghiat un conațional în Winterwijk; instanța respinge pledoaria de "autoapărare".

Un român în vârstă de 38 de ani, care a înjunghiat de mai multe ori o persoană cu un cuțit pe 29 aprilie 2021, trebuie să execute șase luni de închisoare. Instanța l-a condamnat luni pe bărbatul, care locuiește în Germania, conform procedurii.

Dosarul împotriva românului a fost audiat în urmă cu două săptămâni, fără ca acesta să fie prezent.

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din România a fost rănit într-un incident de înjunghiere pe Ratumsestraat, în Winterswijk. În ziua respectivă, victima a intrat într-un magazin din Ratumsestraat. Acesta sângera la mână și a chemat poliția. O ceartă legată de banii pentru un loc de muncă ar fi putut fi cauza. Rănile: trei tăieturi, diverse vânătăi și un nas fracturat.

Doi conaționali suspectați de comiterea faptei au fugit după incident, dar au fost arestați la scurt timp după aceea în cătunul Kotten. Așa a relatat poliția, care a reușit să dea de urma celor doi români la indicațiile victimei. Polițiștii l-au găsit pe românul rănit, care părea să aibă o tăietură superficială. El a fost dus la spital pentru tratament.

Suspectul a declarat la poliție că a fost vorba de autoapărare și că victima era beată și drogată. Dar procurorul nu a crezut această poveste, iar instanța a fost de acord.

O poveste neverosimilă, din partea ambilor suspecți", este judecata instanței care consideră că declarația victimei este de încredere.

După incident, cei doi suspecți au fugit cu o Skoda roșie, dar au fost prinși la scurt timp după înjunghiere datorită acțiunii prompte a poliției. Ei au fost reținuți timp de șase zile. Celălalt coacuzat, în vârstă de 46 de ani, trebuie să apară în instanță în cursul acestui an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel