Germania. Doi frați români, bătuți crunt de alți conaționali într-o parcare: „Erau întinși și îi loveau cu picioarele în cap“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

După o luptă într-o parcare pe autostradă lângă Hunderdorf (districtul Straubing-Bogen), doi români sunt acum anchetați pentru tentativă de ucidere.

Scandalul a avut loc duminică seară la stația de service a autostrăzii Bayerischer Wald Süd de pe A3, lângă Hunderdorf (districtul Straubing-Bogen), când doi bărbați au bătut doi frați, toți cei patru fiind de naționalitate română. 

Un angajat din zona de servicii a raportat o luptă între mai multe persoane în zona benzinăriei și a anunțat poliția criminală din Straubing  Înregistrările video au arătat doi bărbați care au dat cu piciorul în mod repetat în capul a două victime care zăceau întinse pe pământ.

Potrivit poliției, făptașii s-au îndepărtat de locul faptei, dar vehiculul suspecților s-a oprit puțin mai târziu la parcarea din estuarul Isar. După consultarea parchetului Straubing, poliția i-a arestat pe cei doi bărbații de 30 și 24 de ani, potrivit PNP.de.

Potrivit poliției, tânărul rănit de 25 de ani a părăsit spitalul între timp. Fratele său în vârstă de 24 de ani a fost, de asemenea, ușor rănit în urma altercației. Potrivit poliției, cei implicați se cunoșteau. Erau cetățenii români fără reședință permanentă în Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel