Germania. "Crime din pasiune" comise de un pensionar pentru o prostituată româncă. A împuşcat bordelul unde lucra

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat de 64 de ani, din Germania, a fost condamnat de tribunalul districtului Bielefeld pentru că a tras la un bordel din Herford. Faptele violente au fost comise "din dragoste" pentru o prostituată româncă de 49 de ani, cu care acesta visa chiar să se căsătorească, potrivit westfalen-blatt.de şi ruhr24.de.

Bărbatul a tras cu arma la un bordel din Herford, din gelozie și frustrare. A fost judecat la Tribunalul Regional Bielefeld. Verdictul a fost acum anunțat.

Pensionarul în vârstă de 64 de ani din Detmold a trebuit să răspundă în cadrul procedurilor judiciare de la tribunalul districtual din Bielefeld, după ce la sfârșitul anului 2018 a tras o armă la barul „Moonlight” din Herford

A fost arestat pentru tentativă de crimă, tentativă de incendiere, constrângere și daune materiale, iar recent judecătorul a anunţat un verdict în proces.

 

Pensionarul a fost observat în bordelul din Herford de mai multe ori

 

După ce bărbatul în vârstă de 64 de ani și soția sa la acea vreme s-au despărțit, acesta a devenit un client obișnuit la clubul din Herford.

În bordel, pensionarul continua să viziteze aceeași femeie. A început să se îndrăgostească de o prostituată româncă în vârstă de 49 de ani, însă femeia nu îl vedea mai mult decât ca pe un simplu client, chiar dacă bărbatul a început chiar să îşi facă planuri de nuntă.

Orbit de gelozie când a aflat că românca se mai vedea cu trei bărbaţi în acelaşi timp, în decembrie 2018, seniorul a făcut scandal și a fost restricţionat să mai intre în bordel.

Femeia a încercat să îl liniştească după izbucnire și a văzut două arme în maşina lui. Aceasta le-a fotografiat pe ascuns, pozele devenind apoi indicii importante în proces.

 

A tras două zile la rând cu arma înspre bordel

 

În dimineața zilei de 30 decembrie 2018, bărbatul a tras înspre bordelul din Herford. De această dată au existat doar pagube minore asupra bunurilor. 

Dar doar o zi mai târziu, bărbatul s-a întors la fața locului cu muniție puternică de calibru mic. A tras din nou la bordelul din Herford. Un glonț aproape a lovit o prostituată. Arma pensionarului a fost găsită ulterior într-un iaz din Detmold.

Deoarece bărbatul era gelos pe colegul de cameră al „prostituatei sale”, s-a dus la adresa comună din Bünde. Seniorul a presupus că el era proxenetul ei. Pentru a forța oamenii să iasă din clădire, în cele din urmă a declanșat un incendiu. Cu toate acestea, incendiul a fost stins rapid de pompierii. S-a dovedit că presupusul proxenet era doar fratele vitreg al femeii.

 

Bielefeld - judecătorul clasifică actele bărbatului: „Au fost crime din pasiune”

 

Tentativă de crimă, tentativă de incendiere, constrângere și pagube materiale: parchetul a adus o serie de acuzații grave împotriva acuzatului. Pentru că se îndrăgostise de prostituata din bordelul din Herford, se pare că era gata să facă orice pentru ea. El a devenit din ce în ce mai posesiv și a lăsat-o pe femeia din Bünde să locuiască într-un apartament care aparținea fiilor săi.

„Sexul a fost o considerație esențială pentru apartament”, a declarat Georg Zimmermann, judecătorul președintelui primei camere penale mari, când a pronunțat hotărârea în Bielefeld.

Inculpatul avea propria cheie pentru apartament și mergea  acolode câte ori îşi dorea.

Pensionarul, fost șofer și fermier, a fost acum condamnat la patru ani și jumătate de închisoare de către Tribunalul Regional Bielefeld.

Parchetul a cerut opt ​​ani. Cu toate acestea, avocatul apărării a pledat pentru achitare și va solicita acum o revizuire. Din cauza riscului de evadare, mandatul de arestare împotriva bărbatului de 64 de ani rămâne în vigoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel