Germania. Clientul unei prostituate românce, înjunghiat de prietenul ei, un conațional de 21 de ani: „Strada era roșie de la sânge”

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr român de 21 de an s-a ales cu un mandat de arestare pe numele lui, după ce l-a înjunghiat în fața unui "bordel“ e un alt tânăr de 25 de ani, care fusese clientul unei prostituate românce, prietenă cu agresorul. 

Un tânăr român a fost reținut, joi seara, pentru tentativă de crimă, după ce a înjunghiat un bărbat în vârstă de 25 de ani în plină stradă și l-a lăsat într-o baltă de sânge. Poliția din Hamburg l-a  arestat, luni, pe românul care a fugit atunci de la locul faptei. Tânărul în vârstă de 21 de ani riscă să stea după gratii până la 25 de ani.

Vezi mai multe: Germania. Un român a înjunghiat un tânăr în plină stradă. Poliția despre caz: „Strada era roșie din cauza sângelui”

După înjunghierea din zona bordelului "Freudenhaus" de pe Buxtehude Straße, contextul crimei, necunoscut până acum, pare să fie clarificat. Brigada Omucideri anchetează un român de 21 de ani. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare.

Potrivit poliției, el este "prietenul" unei prostituate care lucrează în "Freudenhaus". Unul dintre clienți era un albanez (25 de ani), care însă a fost nemulțumit de serviciile sexuale și și-a cerut banii înapoi.

Clientul unei prostituate românce, înjunghiat de un conațional de 21 de ani

 

Miercurea trecută, "prietenul" prostituatei și tânărul de 25 de ani s-au întâlnit în fața "Freudenhaus". Acolo, bărbații s-au certat în legătură cu cererea de restituire a banilor.

„La fața locului, polițiștii au găsit un tânăr prăbușit la pământ care sângera în zona capului și prezenta o plagă înjunghiată în spate, rană care îi punea viața în pericol. Strada era roșie din cauza sângelui”, transmite Poliția din Hamburg.

În timpul altercației care a urmat, tânărul de 21 de ani și-ar fi înjunghiat adversarul în spate și l-ar fi tăiat în zona capului. În altercație au intervenit și alți conaționali, care se aflau în spatele "Freudenhaus" la un grătar cu ocazia sărbătoririi unei zile de naștere.

Rănitul în vârstă de 25 de ani a fost dus imediat la un spital și i s-a acordat asistență medicală de urgență. Starea sa a fost stabilizată astfel încât să nu mai existe niciun pericol pentru viața lui.

Procuratura îl acuză pe tânărul român de 21 de ani de tentativă de omor prin imprudență. Tânărul înjunghiat de 25 de ani este între timp în afara oricărui pericol. Mai mulți compatrioți ai românului în vârstă de 21 de ani, care au fost arestați inițial, au fost între timp eliberați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel