Germania. Bombă descoperită pe aeroportul din Munchen. Poliția caută ATACATORII

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

O bombă a fost descoperită pe aeroportul din Munchen, din Germania. Specialiștii au reușit să o dezamorseze cu succes. Este deja a treia bombă în numai trei zile în Germania. 

După explozia bombei artizanale de la sediul central al Lidl și o altă explozie care a avut loc Capri Sonne, a fost descoperit un nou dispozitiv exploziv improvizat pe aeroportul din München.

Din câte se pare, atacatorii necunoscuți vizează aparent companiile alimentare foarte cunoscute. În noaptea de joi până vineri (18-19 februarie), o echipă de specialiști a reușit să dezamorseze cu succes bomba depistată pe aeroportul din München. Aceasta era adresată și ar fi trebuit să ajungă la producătorul de alimente pentru copii "Hipp" , cu sediul în districtul bavarez Pfaffenhofen, după cum a confirmat poliția la cererea Münchner Merkur .

Bomba de pe aeroportul din Munchen a fost descoperită la timp

 

Pachetul suspect a fost descoperit miercuri seară în centrul de distribuție de pe aeroportul din München. acolo sunt păstrate doar coletele cele mai mici cu o greutate de până la un kilogram. Conform informațiilor furnizate de poliție, au fost chemați specialiști din grupul special tehnic al biroului de poliție penală de stat bavarez.

Deocamdată nu se știe nimic despre un posibil motiv al atacului eșuat. Ceea ce au în comun cei trei producători de alimente care au fost vizați de bombe artizanale este că, în ultimii ani, ei au fost din ce în ce mai supuși criticilor publice. De exemplu, compania Hipp a fost acuzată de faptul că alimentele pentru copii produse acolo ar fi fost nesănătoase și, prin urmare, inadecvate copiilor. Acesta este unul dintre motivele pentru care ancheta este urgentă, deoarece mai mulți alți producători de alimente din Germania au fost deja denunțați public de mai multe ori pentru diferite motive

Asociațiile alimentare au solicitat deja o vigilență sporită. Oficiile poștale ar trebui să sorteze articolele dacă au un expeditor cunoscut, dacă au umflături sau sunt neobișnuit de grele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel