Germania. 11 victime după ce balconul pe care se ținea o petrecere s-a prăbușit. Printre răniți, un copil de 4 ani

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Germania. 11 victime după ce balconul pe care se ținea o petrecre s-a prăbușit. Printre răniți, un copil de 4 ani. FOTO: captură bild.de
Germania. 11 victime după ce balconul pe care se ținea o petrecre s-a prăbușit. Printre răniți, un copil de 4 ani. FOTO: captură bild.de

O petrecere a unui adolescent care își sărbătorea ziua de naștere a avut un sfârșit neașteptat de către cei 11 invitați, în Bautzen, landul Saxonia, Germania.

La petrecerea de naștere a unui adolescent de 17 ani, un balcon s-a prăbușit, joi seară, în timp ce 11 persoane stăteau pe el. Nouă dintre ei - inclusiv un băiețel de patru ani - au fost răniți, unii fiind în stare gravă.

Potrivit poliției, grupul petrecuse pe balcon, la etajul al treilea al clădirii de apartamente, în jurul orei 20:00, când podeaua de lemn s-a rupt brusc, dintr-o cauză încă inexplicabilă, și s-a prăbușit pe balconul de la etajul al doilea.

Opt ambulanțe și mai multe mașini de patrulare erau în acțiune, iar pompierii s-au deplasat imediat la locul accidentului pentru salvarea răniților.

 

Nouă victime

 

Potrivit poliției, opt persoane cu vârste cuprinse între 4 și 61 de ani au fost răniți ușor, iar un bărbat de 50 de ani a trebuit să fie dus la spital cu răni grave.

„Balconul a fost adăugat la clădirea de apartamente după ce a fost construit blocul”, a spus aseara un purtător de cuvânt al poliției. „Cum a ajuns la acest colaps trebuie acum stabilit”.

Tehnicienii legiști și inginerii structurali urmează să examineze locul accidentului astăzi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel