Germania. Autocar plin cu români, RĂSTURNAT lângă Hamburg. Oamenii au zburat prin geamurile sparte

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa: Captura ndr.de
Sursa: Captura ndr.de

Un autocar plin cu români s-a răsturnat pe o șosea din Germania, lângă Hamburg. 

Accidentul, care se putea transforma într-o adevărată tragedie, s-a petrecut sâmbătă dimineață, pe pe inelul de centură al orașului Hamburg, pe A24. Imaginile de locul accidentului sunt de-a dreptul șocante: 31 de victime, mulți dormeau și au aruncați prin geamurile sparte.

Autocarul, care face curse pe distanțe lungi, avea 32 de pasageri erau la bord, fiind nevoie de intervenția a zeci de pompieri, din șase brigăzi, relatează publicația ndr.de.

Potrivit sursei citate, pasagerii din autocar erau din România, Cehia, China și Turcia, iar medicilor sosiți la fața locului le-a fost greu să comunice cu victimele.

Autocarul venea de la Praga și mergea la Hamburg, fiind foarte aproape de destinație. La un moment dat, din motive încă neelucidate, autocarul a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. Călătorii, dintre care cei mai mulți încă dormeau în acel moment, au fost zdruncinați și unii dintre ei aruncați din vehicul.

O femeie a suferit răni grave și a fost transportată la o clinică din Hamburg. Din fericire, restul au suferit doar răni ușoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel