Germania. Anunţ ÎNFIORĂTOR făcut într-o gară din Hamburg. Oamenii au început să sune la POLIŢIE

Andreea Cosma |
Data publicării:

Poliţia germană investighează un anunţ rasist care a fost făcut într-o gară din Hamburg săptămâna aceasta şi în care s-ar fi făcut referire la cazul uciderii unui băiat de 8 ani de către un bărbat din Eritreea în gara din Frankfurt, relatează dpa.

Mai mulţi navetişti au reclamat incidentul folosind un telefon de urgenţă din gară, a declarat o purtătoare de cuvânt a Companiei feroviare german. Un bărbat a făcut anunţul marţi după-amiază spunând că este adresat ''tuturor pasagerilor germani'', a declarat un martor pentru site-ul german de ştiri Neon.

''El a spus că toţi pasagerii germani ar trebui să se asigure că se află în siguranţă chiar şi în mijlocul peronului şi să îşi ţină copiii de mână şi că, dacă persoana de alături li se pare dubioasă, trebuie să continue să meargă pentru a evita un alt atac musulman'', a spus ea.

Incidentul a survenit la o zi după ce un bărbat, identificat de poliţie ca fiind creştin ortodox provenit din Eritreea şi rezident permanent în Elveţia, a împins pe calea ferată în gara Frankfurt un băiat de 8 ani şi pe mama acestuia, băiatul murind după ce a fost lovit de un tren. Suspectul a fost acuzat de omucidere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel