George Simion, întâlnire cu Gigi Becali. S-a vorbit despre un împrumut de 500 000 euro

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
George Simion și Mihail Neamțu, întâlnire la Palatul lui Becali: „Poate-l împrumut pe Neamțu, dar să vedem dacă e legal” / Foto: George Simion / Sursa: Facebook, George Simion
George Simion și Mihail Neamțu, întâlnire la Palatul lui Becali: „Poate-l împrumut pe Neamțu, dar să vedem dacă e legal” / Foto: George Simion / Sursa: Facebook, George Simion

George Simion, liderul partidului AUR, a fost văzut astăzi la Palatul lui Gigi Becali, alături de Mihail Neamțu, candidat AUR la alegerile europarlamentare.

 

Astăzi, în cadrul unei întâlniri la Palatul lui Gigi Becali, liderul partidului AUR, George Simion, și Mihail Neamțu, candidat AUR la alegerile europarlamentare, au fost subiectul unor discuții controversate, dezvăluind o posibilă implicare politică și financiară.

Becali, cunoscut pentru afacerile sale în fotbal și implicarea sa în politică, a dezvăluit că Simion a venit la Palat pentru a-l întâlni pe unul dintre părinții săi, care se afla în acel moment la Mănăstirea Comanca. Totodată, Becali a menționat că Simion a fost interesat să vadă dacă poate să ofere o mână de ajutor lui Neamțu în campania sa pentru alegerile europarlamentare.

 

„Dacă venea mai devreme, împrumutam partidul cu 500.000 de euro”

 

În timpul discuției, Becali a făcut o remarcă surprinzătoare, dezvăluind că ar fi fost dispus să ofere AUR-ului un împrumut financiar de 500.000 de euro, similar cu cel acordat PSD-ului în campania electorală pentru Primăria Capitalei. Totuși, el a recunoscut că nu este sigur dacă acest lucru ar fi legal, având în vedere experiențele sale anterioare cu justiția.

„George Simion a vrut să-i cunoască pe părinții mei de la Mănăstirea Comanca. Se cunoștea cu unul dintre ei și i-a spus că e aici, așa că a zis că vrea să-i vadă. Și să vedem dacă-i dau o mână de ajutor lui Neamțu, că el candidează la europarlamentare. Dar nu mai cred că e timp. E campania deja începută și nu se poate.

Dacă venea mai devreme, împrumutam partidul cu 500.000 de euro, așa cum am făcut-o și cu PSD (n.r- partid din partea căruia Gabriela Firea, fina lui, candidează la Primăria Capitalei), iar PSD dădea banii. Împrumutam și AUR și după aceea îi dădea înapoi.

Să vedem o formulă, poate-l împrumut pe Neamțu și să finanțeze el campania. Dar să vedem dacă e legal. Eu am făcut pușcărie, așa că suflu și în iaurt. Să vadă dacă e lege care să mă apere, să fiu apărat de un miliard de legi. Și fac și public, să vină procurorul sau milițianul să-mi spună că nu e bine. Eu anunț tot. Am făcut pușcărie degeaba. Ajunge cu mizeriile făcute! Eu nu fac nimic ascuns, nimic penal! Eu spun tot acum. Vina mea, la schimbul de terenuri, e că am negociat să mă îmbogățesc. Îmi fură mașina și fac pușcărie că mi-am recuperat mașina și am dat cafea și băutură la hoți. Becali la pușcărie, hoții se plimbau liberi.”, a spus Gigi Becali, conform GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel