George Simion BĂTUT. Cercetare Diaspora Europeană: "E clar că..."

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

În urma evenimentelor din ultimele zile de la Cimitirul din Valea Uzului, Diaspora Europeană a făcut o serie de cercetări, pentru a lămuri cum stau lucrurile. 

Concluziile sunt prezentate de Mario Mocan, managerul grupului Diaspora Europeană.

"Din cauza celor întâmplate in ultimele zile am făcut și noi #DiasporaEuropeană cercetări să ne facem o idee despre Cimitirul Internațional de la Valea Uzului, Jud Bacău ( granița cu Jud Harghita) ambele județe in România 2019", scrie Mario Mocan pe Facebook, prezentând și o dovadă că în respectivul cimitir sunt îngropați eroi români, alături de austriecii, italienii sau sârbi.

"În anul 1994 acum 25 de ani apar știri și poze de la Valea Uzului, scrise de un jurnalist Valer Chioreanu și multe alte articole pentru aceeași zona și același tip de profanare. Acest articol are titlul: "Ritual păgîn într-un cimitir din România".

 (w670)

Iată mesajul complet:

" Din cauza celor întâmplate in ultimele zile am făcut și noi #DiasporaEuropeană cercetări să ne facem o idee despre Cimitirul Internațional de la Valea Uzului , Jud Bacău ( granița cu Jud Harghita) ambele județe in România 2019.

Cu toții stim ca #GeorgeSimion candidat independent la Euro Parlamentare a fost ieri 17 Mai 2019 acolo la fata locului împreuna cu doi baietii din echipa lui de campanie, unde au fost atacați mișelește de extremiști maghiari ✳️ATENȚIE ✳️ de extremiști, nu de o întreagă Comunitate Maghiara.

Dacă ne uitam in istoria recentă a lui George Simion vedem clar ca acest domn a mai fost in acțiuni civice in Centrul Țării și pe 15 Martie 2019 la Sf Gheorge, ba mai mult a organizat Marșul Centenarului împreuna cu parintele Vasile Tamas din Covasna la Alba-Iulia pe 1 Decembrie 2018 și multe alte acțiuni de-a lungul timpului in aceeași zonă. Deci nu este pentru prima data in zona respectivă, dar când ai o lunga istorie de acțiuni civice cum are domnul George Simion mai precis de peste 14 ani, este ceva normal.

Articole in zile noastre sunt cu zecile, mare majoritate spun clar ca in acest cimitir sunt îngropați și eroi români nu numai maghiari, ba mai mult și alte naționalități: austriecii, italienii sârbi... Cu toate ca acești extremiști susțin ca nu exista nici un soldat român acolo !!!

✳️Pentru toate doamnele și domnii, români sau nu, din Sfântu Gheorge sau nu, care nu știu istorie ii rugăm să se documenteze înainte sa faca postări doar de dragul audienței ! ✳️

In ziarul #AdevarulDeCluj ( ISSN 1220-3203) marți 30 August 1994 ✳️ ATENȚIE ✳️ In anul 1994 acum 25 de ani apar știri și poze de la Valea Uzului , scrise de un jurnalist Valer Chioreanu și multe alte articole pentru aceeași zona și același tip de profanare. Acest articol are titlul : " Ritual păgîn într-un cimitir din România " și mai jos vedeți dumneavoastră articolul in prima poza din această postare. "

#NuCedam #JosPSDsiUDMR #NuMafiei

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel