George Copos ar putea prelua clubul Dinamo. Mutare BOMBĂ

Narcis Popa |
Data publicării:

Nicolae Badea (71 de ani), fost președinte al Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, ia în calcul preluarea pachetului majoritar al clubului din ”Ștefan cel Mare”, după anunțul lui Ionuț Negoiță.

Badea a mărturisit că a primit multe telefoane după conferința de presă de miercuri a actualului patron al lui Dinamo și e dispus să se întoarcă, dar nu în orice condiții. Vrea să vină alături de fostul acționar de la Rapid, George Copos. Va discuta cu acesta despre posibilitatea preluării clubului și despre un proiect de viitor. ”Am primit foarte multe telefoane pe tema asta, dar un lucru vă pot spune cu certitudine: de unul singur nu vreau să revin la Dinamo! M-am tot gândit de ieri, de la faimoasa conferinţă de la coafor (n.r. proprietarul în acte al lui Dinamo este patronul coaforului de la Rin), să-i propun lui George Copos să mi se alăture şi să venim împreună la Dinamo.

Copos și Mircea Lucescu, împreună la Dinamo? 

 

După cum ştiţi, George e cel mai mare dinamovist în viaţă, chiar dacă nu o recunoaşte. Plus că el are şi experienţă cu leul ăsta…dacă mai tineţi minte, şi George a anunţat la un moment dat că vinde Rapidul pe un leu. Deci, e un cadru familiar pentru acest dinamovist bine camuflat. Chiar mă gândesc să vorbesc cu Copos şi să facem o mutare de senzaţie în fotbalul românesc. Dar, cu o singură condiţie: eu să plătesc leul, iar George, restul! Din ce ştiu eu, îi merg bine afacerile…” , a declarat Nicolae Badea pentru fanatik.ro. Dacă va ajunge la un acord cu George Copos, primul antrenor contactat va fi Mircea Lucescu:

”Sunt convins că George, dacă aş reuşi să-l conving, l-ar readuce la Dinamo pe Mircea Lucescu. Lăsând la o parte istoria lui Mircea, ei sunt foarte buni prieteni. În plus, milioanele lui Lucescu ar face mult bine clubului unde a crescut şi a ajuns la marea performanţă. Vedem ce va fi, poate reuşesc imposibilul!” .

Ionuț Negoiță a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre viitorul clubului. Omul de afaceri a anunțat că cedează pachetul majoritar, 51% din acțiuni, pentru o sumă simbolică de un leu.

Clubul din București este de vânzare de doi ani, dar până în acest moment, chiar dacă mai mulți oameni de afaceri și-au arătat intenția de a cumpăra entitatea, nu s-a ajuns la un consens. Negoiță a precizat că oamenii interesați sunt nevoiți ca la început să aducă jumătate de milion de euro, pentru a ”stinge” datoriile scadente. În total, datoriile clubului se ridică la 1.8 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel