Gabriela Firea, prezentă la Convenția Pro România: "Sper să nu fiu dată afară din PSD!"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea a participat la Convenția Pro România, desfășurată duminică la Palatul Parlamentului. "Sper să nu fiu dată afară din partid", a spus Firea. 

Gabriela Firea, preşedintele PSD Bucureşti, participă, duminică, la Convenţia Naţională a Pro România, unde a afirmat că această decizie i-ar putea cauza probleme. „Dacă nici acum nu mă dau afară din partid, înseamnă că s-a schimbat PSD", a declarat primarul Capitalei.

Gabriela Firea este singura persoană din PSD care participă la Convenția Pro România, care se desfășoară, duminică, la Parlament.

Marcel Ciolacu, deşi se află în biroul său, nu a mers deoarece Mihai Tudose şi Claudiu Manda s-ar fi opus, potrivit unor surse din partid.

Gabriela Firea a declarat că dacă nici acum nu este dată afară din partid atunci înseamnă că PSD chiar s-a schimbat.

"I-am zis lui Victor (Victor Ponta – n.r.) că sper să nu fiu dată afară din partid pentru că am ales să particip la această şedinţă. Sper să nu fiu chemată la o şedinţă cu sentinţă dinainte stabilite, cu actori care au roluri bine stabilite şi apoi execuţia. Mulţi dintre voi ştiu acest lucru, pentru că aţi fost acolo. Au fost foarte multe greşeli, o politică total greşite. Dacă nici acum nu sunt dată afară din CEx înseamnă că s-a schimbat ceva în PSD", a declarat primarul Capitalei, potrivit Mediafax.

La eveniment participă şi Călin Popescu Tăriceanu, care a acuzat, din nou, PSD că a făcut blat cu PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel