Gabriela Firea: "Pe Nicuşor Dan îl deranjează realizările mele. Ţine minte trei cuvinte!"

Andreea Cosma / 19 ian 2021, 15:54 Salveaza PDF Comentarii

Nu e în stare să construiască și atunci dărâmă tot, spune Gabriela Firea despre Nicușor Dan, care a anunțat că vehiculele STB vor fi decolantate, iar spațiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale: „Pe autobuze scrie că sunt achiziționate în 2018. Îl deranjează realizările mele”

„Nu e în stare să construiască și atunci dărâmă tot! Când am ajuns primar, bucureștenii călătoreau înghesuiți în autobuze, unii chiar pe scară, punându-și viața în pericol. Am achiziționat 400 de autobuze noi Euro 6 și 130 autobuze Hybrid. Pe noul primar îl deranjează că pe autobuze scrie că sunt achiziționate în 2018. Adică în mandatul 'lui Firea'. Îl deranjează realizările mele. În loc să achiziționeze și el 200-300 de autobuze, să fie înlocuite toate cele vechi, Plicușor a dat ordin să fie răzuit de pe autobuze anul achiziționării”, afirmă Gabriela Firea.

Ea îl acuză pe Nicușor Dan că spațiul publicitar va fi folosit pentru sponsorii și prietenii politici.

„Sacrifică cetățenii care nu vor mai putea vedea pe fereastră, plus că mulți călători simt un sentiment de claustrofobie, doar ca să umple buzunarele unor băieți. Și în mandatul meu, STB a promovat evenimentele orașului și a vândut spațiul publicitar disponibil, dar doar în spațiile în care nu se producea un disconfort pe călători. Dar ce știe Plicușor ? Îl doare pe el de oameni? Se vede treaba că nu! Stai liniștit, Plicușor! Bucureștenii nu uită așa ușor cum crezi tu! Și te vor ține minte și pe tine că nu ai construit nimic. Te-ai ocupat doar de blocări, stopări, rașchetări, demolări și polițe. Ține minte 3 cuvinte : vei deconta tot”, conchide fostul primar general al Capitalei.

Nu e nevoie ca pe vehiculele destinate transportului public din București să scrie „Primăria Capitalei”, pentru că oricine știe acest lucru, spune primarul general Nicușor Dan, care vrea să vândă reclamă pe spațiul ce va rămâne gol, după decolantare.

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy