Gabriela Firea: Nu fiti trişti! Ce nu te omoară, te întăreşte!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Viorica Dăncilă își lansează oficial, sâmbătă, candidatura la Președinția României, într-un eveniment organizat la Romexpo. 

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a susţinut un discurs la lansarea canidaturii Vioricăi Dăncilă la prezidenţiale. 

"Vă rog să nu fiţi trişti. Ceea ce nu te omoară, te întăreşte. Nu contează de câte ori cazi, ci de câte ori de ridici. PSD a trecut prin multe.  Cu cine doreşte preşedintele Iohannis să o înlocuiască pe doamna Dăncilă? Cu un om de casă care nu a construit niciun km de autostradă în vremea când a fost ministru al Transporturilor. Ca viceprimar, a fost la un pas să falimenteze Primăria Capitalei. Avem un preşedinte de ţară care pleacă foarte des în concediu, care pleacă capul când negociază pentru noi şi îţi pleacă capul atunci când îl întrebăm ce a făcut în ultimii cinci ani, pentru că nu a făcut. Oamenii de tip nou? În Bucureşti este condus care a făcut poliţie politică. Aceşti oameni vor să conducă România pentru un cerc restrâns de prieteni. Avem nevoie de un preşdinte cu normă întreagă, nu de un preşedinte mereu în concedii.", a declarat Gabriela Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel