Gabriela Firea, ANUNȚ despre CANDIDATURA pentru șefia PSD: „Sunt foarte ponderată. Pot să ajut echipa“. ULTIMĂ ORĂ

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Firea a vorbit, în direct, la România TV, de ziua Națională a României, despre o eventuală candidatură a ei la președinția PSD la viitoarele alegeri din congresul din februarie.

Gabriela Firea, primarul PSD al capitalei, a vorbit despre candidatura pentru șefia PSD.

 V-ați gândit serios, analizați, candidați? O vedem Pe gabriela Firea la șefia PSD? „Sunt foarte ponderată când vine vorba de funcții. Aceste poziții vor veni natural, așa cum s-a întâmplat până acum, fără să iau locul cuiva, fără să calc pe cadavre - cum spun românii. Chiar nu vreau să fac ecest lucru (n.r. să candidez), simt că nu sunt în acel moment în care să îmi asum o astfel de poziție. Cred că pot să ajut echipa într-o altă formulă, luptând pentru primăria Capitalei.

(...) Eu nu mă înscriu, am luat decizia. Dacă va fi la un moment dat timpul, vom afla. Chiar dacă uneori am replici nu neapărat contondente - mă apăr și eu cum pot - Îmi respect echipa. Șia tunci când am avut o perioadă de 8,9, luni de dispută cu fosta conducere, s-a dovedit că am avut dreptate. Acum decizia este să nu intru într-o astfel de compteție. Nu pentru poziția numărul 1. Pentru celelealte, de vicepreședinte etc, voi discuta cu colegii mei“, a declarat Gabrela Firea, în direct, la România Tv, în această seară.

 

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel