Gabriela Firea acuză PNL că virează fonduri către „camarila” partidului: „Nu mai sunt bani de pensii și salarii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Gabriela Firea susține că actuala guvernare nu are fonduri suficiente pentru plata alocațiilor și a pensiilor pentru că banii sunt virați către „camarila PNL”, respectiv la sponsorii partidului, iar acest lucru se răsfrânge asupra tuturor, „de la copii, la bunici”.

„Deci, fără majorare de alocații! Promulgate dar... prorogare! Este grav tot ceea ce se întâmplă în țară, în ultima perioada! Nu mai sunt bani de pensii, de salarii, de alocații, de spitale, de autostrăzi! Totul este ori anulat, ori înghețat! Întrebarea care se pune este : pentru ce sunt puși românii să strângă cureaua? Pentru ce sunt păstrați la adăpost banii? Ce ni se pregătește? După toate semnele și precedentele, banii par a fi îndreptăți către camarila PNL. Trebuie să fie și sponsorii și susținătorii lor satisfăcuți că au ajuns la guvernare! Pe ușa din dos, dar au ajuns! Iar efectele negative le simt toți, de la copii, la bunici!", scrie Gabriela Firea, pe pagina sa Facebook.

Afirmațiile primarului Capitalei vin după ce, deși s-a votat în Parlament creșterea alocațiilor pentru copii, Guvernul anunță că nu sunt, momentam, fonduri pentru dublarea acestora.

De asemenea, edilul face referire și la faptul că plata pensiilor a fost întârziată în această lună. Ministrul Muncii a dat vina pe Poșta Română și pe bănci că au întârziat plățile, din cauza sărbătorilor de iarnă, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel