Frați români, răniți într-un accident teribil, în Italia: Mașina a zburat de pe șosea și a aterizat pe plafon

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Accident rutier teribil, duminică la prânz, în Caerano (Treviso). Doi frați români, de 20, respectiv 23 de ani, care se aflau în mașină, au ajuns la spital. Autoturismul a zburat de pe carosabil și a aterizat, cu roțile în sus, în curtea unei case.

O mașină, cu doi tineri de origine română la bord, după ce a ieșit de pe drum lovind un parapete de beton, a decolat literalmente și a ajuns, cu roțile în sus, în grădina unei case private, după ce a rupt gardul. Cei doi pasageri au fost răniți, din fericire nu grav: sunt doi frați români, din Montebelluna, TR, 23 și AR, 20. Ambii au fost internați la spitalul Montebelluna.

Potrivit celor aflate, Mercedesul în care călătoreau se îndrepta în direcția Cornuda când, șoferul, observând un filtru de control al carabinierilor, a derapat lovind un parapete de beton și ajungând apoi în grădina unei case, cu roțile în aer. Accidentul a apărut inițial mai grav decât era de așteptat.

Proprietarii casei au sunat la ambulanță și la 118. De asemenea, pompierii au intervenit la fața locului și i-au ajutat pe salvatori să extragă cei doi tineri răniți din habitaclul mașinii. Ambii au fost ulterior internați la spitalul Montebelluna în cod galben.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel