Fratele unui cunoscut artist român, mort la mai puțin de 48 de ore după vaccinare: „Puiul mamii, ai rupt sufletul din mine“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Artistul vasluian Romeo Zaharia trece prin momente extrem de grele. Fratele său, Andrei, a încetat din viață la 35 de ani. Tânărul tocmai fusese vaccinat cu a doua doză de vaccin anti-covid.

Andrei, fratele artistului vasluian Romeo Zaharia, era un om împlinit în ciuda problemelor de sănătate cu care se confrunta. Avea doar 35 de ani, iar în vară urma să sărbătorească doi ani de căsnicie.

Tânărul de 35 de ani suferea de insuficienţă renală şi făcea de mai mulţi ani dializă, iar potrivit declaraţiei membrilor familiei, vineri, a fost prezent la o şedinţă de dializă, după care a făcut rapelul, iar în cursul serii s-a simţit rău, starea sa degradându-se ulterior. În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, familia a sunat la 112 şi a anunţat că acesta este în stare de inconştienţă.

Citește și: Român de 35 de ani, decedat la mai puţin de 48 de ore după rapel: Fusese și infectat, dar se videcase

Acesta avea probleme de sănătate, fusese diagnosticat în urmă cu mai mulți ani cu insuficiență renală și diabet tipul 1, însă nimeni nu se aștepta să treacă atât de repede la cele veșnice. Pe 19 martie dimineața făcuse dializă, iar la prânz primise a doua doză de vaccin. 

Seara a început să se simtă rău, a făcut temperatură iar sâmbătă noaptea starea i s-a agravat. A fost nevoie de intervenția cadrelor medicale, care l-au resuscitat mai bine de două ore. Au reușit să-l stabilizeze și să-l transporte la Spitalul Județean din Vaslui, însă o oră mai târziu inima tânărului a încetat să mai bată.

 Rudele se gândesc că poate pentru Andrei a fost prea mult să facă într-o singură zi și dializa și vaccinul. Familia este atât de îndurerată încât nu-și dorește, în aceste momente, decât să-l înmormânteze în liniște. Pentru că nimic nu-l mai poate aduce înapoi.

Fratele artistului Andrei Zaharia, mort la mai puțin de 48 de ore după vaccinare

 

Mesajul mamei, publicat pe Facebook, este mai mult decât elocvent: “Puiul mamii, ai rupt sufletul din mine! Ai plecat mult prea devreme de lângă noi. Nu stiu ce o să fac fără tine”.

Familia tânărului crede că și dializa și vaccinul a fost prea mult într-o singură zi pentru trupul firav al lui Andrei și este foarte posibil ca vaccinul să-i fi grăbit sfârșitul. Moartea sa a fost un șoc pentru apropiați. “Andrei și-a dus cu demnitate problemele de sănătate. Deși era dependent de dializă, avea și diabet, niciodată nu se plângea de dureri sau de suferințele îndurate. Era liniștit și avea un suflet extraordinar. Era blând, calm, mereu atent cu cei din jur, respectuos și săritor. Pe toată lumea ajuta, așa cum putea. Era cuminte și modest. Se căstorise, era extrem de fericit și ultimii ani și i-a trăit cu bucurie, era împlinit. Suntem în stare de șoc, nu era încă timpul să plece”, a declarat un cunoscut al tânărului, citat de publicația Vremea Nouă.

Romeo Zaharia, solist şi actor la secţia Revistă a Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti, fratele lui Andrei, a anunțat că acesta va fi înmormânatat jo la prânz. Andrei Zaharia a fost în echipa Loredanei Groza la Vocea României și a fost premiat la Festialul de la Mamaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel