Franța. Tânăr român, mort după ce a fost strivit de un camion, într-un port

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, de naționalitate română, a murit joi după-amiază (20 ianuarie) strivit de un camion în portul autonom Jarry din Franța.

Un accident de muncă dramatic a avut loc joi în portul autonom Jarry. Un bărbat de 31 de ani a murit, strivit de un camion.

Era în jurul orei 15:00 când paramedicii au fost chemați la un accident de muncă în port. Se pare că victima a căzut dintr-o remorcă. La sosirea lor, pompierii au recuperat un bărbat de 31 de ani, de origine română, care fusese călcat de un camion.

Victima nu a supraviețuit și a murit câteva momente mai târziu. Medicul SMUR nu a putut decât să confirme decesul.

Șoferul camionului, aflat în stare de șoc, a fost examinat și lăsat la fața locului. Jandarmii au fost și ei prezenți pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs această tragedie.

Tot în Franța, ieri, un mecanic de locomotivă a fost agresat, în afara orelor de serviciu, de un minor român, aflat la bordul unui tren. Evenimentele au avut loc joi, 20 ianuarie, pe linia interurbană Montpellier - Narbonne. 

 

 

Franța. Mecanic de locomotivă, atacat în tren de doi tineri români

 

Un mecanic de tren, care călătorea în timpul liber, pe linia Intercity Montpellier-Narbonne, a fost agresat joi, în miezul zilei, pentru că a îndrăznit să le atragă atenția unor tineri, de origine română, care cereau pasagerilor să semneze o petiție, că locul nu este potrivit. 

Cel mai înalt dintre cei doi s-a enervat, apoi, și a lovit victima de mai multe ori în față și în coapsă. 

Tânărul a fost arestat la gara din Narbonne și plasat în custodia poliției în așteptarea unei decizii a parchetului din Montpellier, care urma să aibă loc vineri. 

Alți doi cetățeni români, care pretindeau a fi surdo-muți, au fost arestați de poliție la finele săptămânii trecute, după ce au cerut donații de la trecători, în Franța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel