Franța. Român accidentat pe autostradă la Marigny-en-Orxois

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Franța. Român accidentat pe autostradă la Marigny-en-Orxois
Franța. Român accidentat pe autostradă la Marigny-en-Orxois

Un român a fost accidentat pe autostrada A4 la Marigny-en-Orxois, Franța.

O coliziune între două vehicule a perturbat traficul pe A4 în municipiul Marigny-en-Orxois, marți, în jurul orei 11.00. Autostrada A4 face legătură între Satrsbourg și Paris, mașina îndreptându-se dinspre Strasbourg.

Șoferul unui camion de naționalitate română a văzut prea târziu un vehicul SANEF (Societatea Autostrăzilor din Nordul și Estul Franței) și a încercat să îl evite, lovindu-l în cele din urmă pe partea stângă.

Din fericire, martorii au declarat că nimeni nu a fost rănit. La fața locului s-au deplasat jandarmi din cadrul plutonului motorizat și personal SANEF. Traficul va fi blocat pentru o perioadă deoarece se lucrează în prezent în acest sector, pentru a elibera drumul.

Vezi și

 

Un tânăr de 19 ani a murit într-un accident în Fère-Champenoise

 

Tot astăzi, un accident mortal a avut loc pe șosea pe N4, în direcția Connantre Fère-Champenoise.

Un Renault, înmatriculat în 67' (Bas-Rhin), în care se aflau trei persoane, a ieșit de pe șosea pe N4, în direcția Connantre Fère-Champenoise, în jurul orei 20.45. Pompierii din Fère-Champenoise au ajuns rapid la fața locului.

Pasagerul din cabina din spate a fost ejectat din vehicul, despre care se crede că s-a răsturnat de mai multe ori. Tânărul de 19 ani se afla în stop cardio-respirator la sosirea pompierilor, dar, în ciuda tratamentului primit, nu a supraviețuit accidentului. Celelalte două victime au fost examinate de SMUR și transportate la spitalul din Châlons-en-Champagne. Poliția din Fère-Champenoise, sub conducerea căpitanului Collier din Vitry-le-François, a securizat locul faptei și a organizat circulația pe o singură bandă în timpul intervenției.

Vezi și

 

Șofer român de TIR, condamnat în Franța pentru trafic de migranți: "Patronul mi-a promis 300 de euro pentru fiecare persoană"

 

Un șofer român a fost condamnat la închisoare în Franța, după ce a acceptat să introducă  ilegal migranți în Marea Britanie în schimbul sumei de 300 de euro pentru fiecare persoană transportată. 

Tribunalul din Boulogne-sur-Mer, Franța, a condamnat recent un șofer român la închisoare, după ce judecătorul l-a găsit vinovat de trafic de migranți. Românul ar fi încercat să introducă ilegal la bordul TIR-ului său mai multe persoane în Marea Britanie.

Potrivit publicației franceze La Voix du Nord, un vehicul de mare tonaj înmatriculat în România a fost verificat în dimineața zilei de 6 octombrie în portul Calais. Poliția a descoperit cinci femei vietnameze ascunse în cabina TIR-ului. Telefonul șoferului a fost ulterior analizat, iar anchetatorii au descoperit mai multe numere implicate în cazuri similare.

Audiat, românul de 38 de ani a recunoscut că urma să primească 300 de euro pentru fiecare persoană transportată. Mai mult, el spune că angajatorul său i-a cerut să transporte imigranții ilegali.

Continuă știrea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel