Franța. Camionagii români descoperă 20 de migranți în camionul lor, în apropiere de Toulouse

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

În apropierea stației de taxare din Muret, cei doi șoferi români de camioane și-au dat seama, miercuri, că în spatele vehiculului erau ascunși mai mulți migranți fără acte. Unii dintre ei au fost arestați și vor trebui să părăsească țara. Minorii neînsoțiți au fost luați în plasament.

Cei doi șoferi ai camionului și-au dat seama că persoane necunoscute se aflau în partea din spate a camionului, pe marginea autostrăzii A64. Cei doi șoferi de camion români au auzit un zgomot în spatele camionului lor miercuri, în timpul unei pauze în apropierea stației de taxare Muret, în regiunea Haute-Garonne.

Când au deschis, au descoperit o duzină de migranți fără documente, grupați în dubă. Se pare că fuseseră plasați acolo de contrabandiști. Alte zece persoane aflate într-o situație similară păreau să rătăcească pe A64. 

În total, aproximativ douăzeci de bărbați și femei aflați în situație neregulamentară au fost reținuți miercuri de jandarmii motorizați din cadrul escadronului departamental de siguranță rutieră. 

Din cele aproximativ douăzeci de persoane, o singură persoană se afla într-o situație legală. În ceea ce privește celelalte persoane aflate la bord, unora li s-a emis deja obligația de a părăsi teritoriul francez, iar alții vor putea depune o cerere de azil. Minorii neînsoțiți au fost preluați de serviciile departamentale de protecție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel