Franța. Accident CUMPLIT provocat de un șofer român de camion: trei MORȚI în urma impactului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Franța. Accident cuplit provocat de un șofer român de camion
Franța. Accident cuplit provocat de un șofer român de camion

Un accident rutier mortal s-a produs azi,  23 iulie, la la est de orașul Castres (Tarn). În coliziune au fost implicate un camion, condus de un șofer român, și un automobil, în care se aflau  două persoane, un bărbat și o femeie. Din nefericire, cele toate victimele accidentului au decedat. 

 

Un bărbați și o femeie, ambii ocupanți ai unui autoturism, precum și șoferul unui camion au murit vineri, 23 iulie la prânz, într-o coliziune teribilă la est de orașul Castres (Tarn). Accidentul a avut loc, în jurul orei 12.00, în zona rurală din Castres, în apropierea localității Burlats. 

Un camion, condus de un român, transporta pietriș se deplasa pe drumul spre Brassac (D622). La un moment, șoferul a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute. Șoferul, în vârstă de 40 de ani, care urma să ajungă la Castres, a încercat să recupereze controlul vehiculului său, parcând pe lateral, dar fără succes. Coborând de pe un deal a prins viteză  și a virat. Din nefericire, nu nu a reușit să evite un automobil care venea din sens opus, relatează francebleu.fr.

În urma impactului, mașina a fost târâtă pe o distanță de 80 de metri. Cei doi ocupanți ai mașinii au fost uciși. Este vorba despre un bărbat de 74 de ani și o femeie de 46 de ani din Burlats. Șoferul camionului, un cetățean român, a fost prins între fiare și a decedat.  Poliția din Castres a demarat o anchetă, pentru a stabili accidentului și de ce șoferul român nu a reușit să controleze camionul. Ancheta trebuie să răspundă a întrebarea dacă a fost vorba de o eroare umană sau de o defecțiune mecanică.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel