Francez în România: românii sunt cei mai amuzanți din lume. Fac haz din orice

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Francez în Romania: românii cei mai amuzanți din lume. Fac haz din orice / Foto: TikTok
Francez în Romania: românii cei mai amuzanți din lume. Fac haz din orice / Foto: TikTok

Un tânăr francez mutat recent în România a ajuns la o concluzie remarcabilă despre poporul care îl găzduiește: românii sunt cei mai amuzanți din lume. 

 Într-un clip viral de pe TikTok, francezul a surprins o mireasă româncă, îmbrăcată chiar în rochie de mireasă, dând cu pumnul într-un aparat de jocuri, moment care a stârnit amuzamentul și uimirea sa.

"Acest TikTok dovedește că poporul român este cel mai amuzant popor din lume. Orice situație cu voi aici, gen o nuntă, va fi o situație neașteptată, dar tare amuzantă. Eu îmi amintesc când a fost această mină de Ucraina la Costinești și chiar și când era trist ați făcut meme despre asta cu piesa lui Inna", a declarat tânărul francez, care a fost cucerit de umorul și spiritul ludic al românilor.

Clipul video postat de francez a devenit rapid viral pe rețelele sociale, atrăgând atenția atât a românilor, cât și a străinilor, care au fost fascinați de abordarea nonconformistă a evenimentelor cotidiene în România.

 

Românii au lăsat multe comentarii la clip

 

Nu este prima dată când străinii sunt impresionați de simțul umorului românilor și de abilitatea lor de a face haz din orice situație. Această trăsătură distinctivă a fost adesea subliniată și în alte contexte, contribuind la popularitatea și aprecierea culturii românești la nivel internațional.

De la evenimente sociale la situații neașteptate de zi cu zi, românii demonstrează în mod constant creativitate și adaptabilitate în abordarea lor a umorului. Această caracteristică a fost recunoscută și apreciată de către străini, care găsesc în România un loc unde fiecare zi poate fi surprinzătoare și plină de veselie.

„Facem haz de necaz noi”, adaugă o persoană în cometarii pe TikTok.

„Și totuși oamenii încă înotau știind că sunt mine în mare”, mai scrie cineva.

De asemenea francezul a făcut într-un alt clip un top cu cele mai amuzante comentarii primite de la români la clipurile sale de pe TikTok. 

„Vorbește mai bine decât Iohannis” este unul dintre ele la care i-a dat nota 8 din 10.

„Ești băiatul lui Clotilde (primarul din sectorul 1 din București)?”, este altul, care a primit nota 10.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel