Franța: Un boxer român „împarte“ pumni și acuzații de rasism într-o agenție loto, din cauza... unei erori tehnice

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Un tânăr de 19 ani a fost arestat, după ce l-a înjunghiat pe fostul partener român al mamei sale. „Nu trebuie să o mai atingi”
Un tânăr de 19 ani a fost arestat, după ce l-a înjunghiat pe fostul partener român al mamei sale. „Nu trebuie să o mai atingi”

Un bărbat în vârstă de 23 de ani, pugilist român, a fost agresat duminică, 2 februarie 2019, în cartierul gării Thouars, după ce s-a răzbunat pe clientul unei agenții loto din cauză că el nu și-a putut cumpăra un bilet din pricina unei erori tehnice.

Un român intră într-o agenție loto din zona gării Thouars pentru a cumpăra un bilet de joc pentru a cumpăra un bilet de joc. Dar, din cauza unei probleme la computer, biletul nu îi este generat din soft. Bărbatul, un român în vârstă de 23 de ani se supără, și acuză că de fapt nu este servit „din cauza rasismului”.

Decis că lucrurile nu se vor termină așa, el începe să ridice vocea la toți cei prezenți în agenție. Șeful afacerii, precum și un alt client în vârstă de 49 de ani, intervin și reușesc să evacueze clientul recalcitrant. Lucrurile par să se calmeze apoi...

Totuși, după cincisprezece minute, clientul în vârstă de 49 de ani iese să fumeze o țigară. Însă boxerul român rămăsese în preajmă și, profitând de o secundă de neatenție, acesta îi aplică o lovitură violentă la cap. Victima își pierde cunoștința și se trezește abia după sosirea ambulanței. Constatările medicilor arată o contuzie puternică în zona frontal-occipitală și un măr dislocat, bărbatul având nevoie de cel puțin 15 zile de recuperare, fiind declarat în această perioadă în incapacitate totală de muncă), potrivit lanouvellerepublique.fr.

Datorită camerelor de supraveghere video ale agenției Loto, românul care l-a atacat este identificat, iar poliția îl găsește la locuința sa. De altfel, începând de marți, 4 februarie, după a fost plasat în custodia poliției, românul se află în arest la domiciliu.

Românul a recunoscut în cele din urmă că el l-a lovit pe clientul de 49 de ani de mai multe ori în bar, dar și în exterior. Acesta a mărturisit că a practicat boxul aproape zece ani. El este acum cercetat pentru fapte de violență, dosarul său fiind deschis la tribunalul Niort începând cu luna septembrie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel