Franța: Românul care fura din rezervoarele TIR-urilor într-o parcare industrială, luat "ca din oală" de poliție

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un român de 43 de ani, care golea rezervoarele de combustibil ale camioanelor din zona industrială din Saint-Barthélemy-d'Anjou a fost săltat de polițiști direct din boscheți, unde se ascunsese după ce a sustras mai multe canistre de motorină.

Marți, 4 august, cu puțin înainte de ora 2 a.m., o patrulă a Brigăzii Anti-Crime care circula pe Boulevard Bretonnière, în zona industrială din Saint-Barthélemy-d'Anjou, a văzut un camion parcat, în fața căruia erau mai multe canistre.

Poliția a înțeles că a „întrerupt“ un proces de sifonare a rezervorului, dar nu au văzut pe nimeni în preajmă. Au plecat apoi să inspecteze un vehicul parcat puțin mai departe. Din nou, nu era nimeni acolo, dar înăuntru erau alte canistre aranjate la vedere.

Citește și: Români, legați fedeleș într-o parcare din Franța: Prinși la furat de motorină din TIR-uri

Atunci au văzut un bărbat care se ascundea ghemuit în spatele unui gard viu. Este vorba despre un cetățean român, în vârstă de 43 de ani, binecunoscut autorităților. Pus în arest, el a declarat că a fost dus la Boulevard Bretonnière de către străini și că a fost  acolo pentru a recupera canistrele goale Explicațiile sale nu au convins pe nimeni, el este în arest încă de marți seara, relatează ouest-france.fr.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel