Franța. Români, CONDAMNAȚI la ani grei de închisoare pentru proxenetism

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Două rețele de proxeneți români și bulgari au fost destructurate de autoritățile franceze, iar inculpații au primit pedepse de până la 7 ani de închisoare.

Paisprezece inculpaţi, printre care români şi bulgari, au fost condamnaţi marţi la Marsilia, în sudul Franţei, la pedepse de până la 7 ani de închisoare pentru că au condus trei reţele de proxenetism "concurente" implantate la Avignon şi Nîmes, şi care au exploatat mai multe prostituate între 2013 şi 2016, relatează presa din Franța. 

Una din reţele era condusă de trei români, indicate de prostituate drept proxeneţii lor. Şeful reţelei, Petre Roşca, de 32 de ani, încarcerat deja în Franţa pentru proxenetism cu circumstanţe agravante, a fost condamnat la 7 ani de detenţie, iar cei doi 'locotenenţi' ai săi, tot români, la 5, respectiv 6 ani de închisoare.

În fruntea unei a doua reţele era un bulgar de 41 de ani, aflat deja în detenţie, care a primit 7 ani de închisoare şi interdicţie definitivă de a intra pe teritoriul francez. Tribunalul corecţional din Marsilia a pronunţat aceeaşi interdicţie şi pentru cei doi fii ai bulgarului, condamnaţi la rândul lor, unul cu suspendare, celălalt cu executare.

Tribunalul a mai condamnat la 2 ani de detenţie, dintre care 18 luni cu suspendare, o prostituată de origine română, căsătorită cu un francez, desemnat ca şeful celei de-a treia reţele şi care a primit 4 ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel