Franța. NIMENI nu revedincă ATACUL din Lyon. 13 oameni au fost RĂNIȚI

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Nu există nicio revendicare până acum pentru un atac cu bombă comis vineri la Lyon, care a făcut 13 răniţi, a anunţat sâmbătă procurorul francez antiterorism Remy Heitz, citat de Reuters.

Heitz a adăugat că bărbatul despre care se crede că a plasat dispozitivul şi poate fi observat în înregistrările video ale camerelor de supraveghere CCTV se ascunde.

Anchetatorii au declarat că nu au reuşit să-l identifice pe suspect, în timp ce acesta purta ochelari de soare şi o şapcă.

Potrivit media locale, explozia din centrul oraşului a fost provocată de un colet-capcană, în timp ce suspectul ar fi fugit pe o bicicletă după ce a plasat dispozitivul.

Trei dintre cele 13 persoane rănite în presupusul atac terorist din centrul oraşului Lyon sunt încă în spital şi primesc tratament, a declarat la rândul său sâmbătă primarul acestui oraş din sud-estul Franţei, adaugă DPA.

Gerard Collomb a precizat la canalul BFMTV că doar una dintre cele trei persoane încă în spital suferă de răni grave după explozie, adăugând că incidentul "dureros ar fi putut fi mai rău".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel