Franța. Moarte suspectă pentru o avocată româncă, după ce s-a reunit cu soțul ei: Un milionar scoțian, principalul suspect

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Mădălina S., o româncă de peste 40 de ani, căsătorită cu un om de afaceri scoțian, a fost găsită moartă, după ce ar fi căzut pe scări, într-o clădire din Aix-en-Provence din Franța. Bărbatul a fst arstat și susține că nu știe ce s-a întâmplat.

Mădălina și soțul ei, Craig s-au reunit  după mult timp în care au stat despărțiți din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi s-au revăzut în Franța, la Aix-en-Provence, unde bărbatul închiriase pentru acest eveniment un penthouse situat la ultimul etaj într-o clădire foarte bine cotată. 

După ce au băut bine amândoi, sărbătorind revederea, Bărbatul susține că s-a trezit și nu i-a venit să creadă când a văzut că soția sa zăcea fără suflare, prăbușită pe podeaua din fața scărilor.

Rapoartele poliției franceze arată că bărbatul a apelat operatorii de urgență, și a afirmat că și-a găsit soția moartă și nu știe ce s-a petrecut. Totuși, surse din cadrul anchetei susțin că cei doi, care sunt căsătoriți de câțiva ani și călătoreau prin toată lumea, au fost auziți certându-se și cu o zi înainte.

„Răni incompatibile cu o simplă cădere pe scări“

 

Craig le-a spus polițiștilor că nu își amintește mare lucru din cauza cantității de alcool consumate. Totuși, vecinii au precizat că din apartamentul închiriat de scoțian s-au auzit în permanență țipete și urlete pe parcursul nopții.

2. -imagine fara descriere- (craig_madalina_sneddon.jpg)

„Apelul a fost făcut în franceză, cu un accent englez, anunțând că a descoperit trupul fără viață al soției sale pe scările clădirii. Experții criminaliști au examinat cadavrul și au concluzionat că femeia a fost ucisă. Autopsia efectuată a dezvăluit răni care erau incompatibile cu o simplă cădere pe scări", a declarat un purtător de cuvânt al poliției, citat de The Coruier. 

Anchetatorii cred că Mădălina - Marina, care este originară din București și este de prfesie avocat, ajunsese în Franța cu câteva zile înainte de teribila întâmplare, din cauza restricțiilor coronavirusului, iar cuplul a căutat să se stabilească în sudul Franței, chiar în orașul unde femeia și-a găsit sfărșitul.

Craig, inginer în comerț, a fost arestat preventiv și se află în centrul de arestare Luynes, în așteptarea verdictului unui judecător pre-proces care va analiza toate probele și va stabili astăzi dacă acesta va fi acuzat în legătură cu moartea soției sale. Dacă va fi găsit vinovat de crimă, bărbatul riscă până la 30 de ani de închisoare în Franța.

3. -imagine fara descriere- (madalina_marina_sneddon.jpg)

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel