FRANȚA: Doi tineri români și un fotbalist francez, MORȚI într-un accident NIMICITOR. Românii au circulat pe CONTRASENS

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Accident - imagine ilustrativă
Accident - imagine ilustrativă

Doi tineri români, de 38 și 39 de ani, au murit pe loc în urma unui accident pe care l-au provocat, circulând pe contrasens pe o autostradă din Franța. Un alt tânăr, fotbalist francez, a decedat pe loc în urma impactului, iar o altă persoană este internată cu răni grave în spital.

Doi tineri români și un altul francez, fotbalist la un club din Franța, au murit pe loc, în urma unui tragic accident produs pe autostrada A11, între Nantes și Ancenis. Românii se aflau la volanul unei mașini care rula pe contrasens. Impactul a fost nimicitor, mașina românilor a spulberat cu peste 100 de km/oră autoturismul condus de tânărul fotbalist francez Rida Naim. Toţi trei au murit pe loc, în urma impactului.

Potrivit laprovence.com, nenorocirea s-a produs în noaptea de miercuri 25 spre joi, 26 septembrie 2019, pe autostrada A11, între Nantes și Ancenis. Martorii tragediei au declarat că maşina în care se aflau cei doi români, un Wolkswagen Passat, circula pe contrasens cu mare viteză.

Cei doi români din Passat, cu vârste de 38 şi, repectiv, 39 de ani, ale căror identități nu au fost dezvăluite și care locuiau în Bouguenais și Orvault, lângă Nantes, au murit pe loc. La fel şi şoferul maşinii Peugeot 406, care circula regulamentar. Tânărul de 28 de ani Rida Naim, fotbalist la clubul JSC Bellevue. Împreună cu sportivul, în maşină se mai afla un pasager de 31 de ani, care a fost rănit grav şi transportat la spital.

„În jurul orei 01:40 dimineața, pe A11, între Ancenis și Nantes, în direcția Angers - Nantes, un vehicul a ajuns pe contrasens și a lovit un autoturism care mergea regulamentar", au declarat reprezentați ai jandarmeiriei franceze citați de presa europeană.

Nimeni nu ştie ce căutau românii pe contrasens, dacă au intrat deliberat sau dacă a fost o greşeală fatală. Autopsiile celor trei victime, care ar trebui să aibă loc săptămâna viitoare, vor ajuta la aflarea circumstanţelor producerii accidentului. De asemenea, vor fi efectuate şi examene toxicologice pentru a determina prezența sau absența alcoolului sau a stupefiantelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel