Franța: Doi polițiști, bătuți și împușcați. Agresorii le-au furat armele

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
politia_franceza_avertisment
politia_franceza_avertisment

Doi polițiști francezi, aflați în misiune de supraveghere, au fost bătuți și împușcați de persoane necunoscute care le-au furat armele, miercuri seara, în regiunea pariziană.

 

Membri ai poliției judiciare din Cergy-Pontoise, cei doi au fost "luați prin surprindere" în jurul orei 20,30 GMT în timp ce efectuau o misiune de supraveghere într-o mașină fără însemnele poliției, au declarat joi surse din poliție. Ambii sunt internați în Paris.

Unul dintre ei, împușcat de patru ori, la nivelul vezicii și al arterei femurale, este grav rănit și viața sa este în pericol, a afirmat Ludovic Collignon, de la sindicatul polițiștilor Alliance. Al doilea a fost împușcat de două ori, la nivelul coapsei și al piciorului.

"Au fost scoși din mașină, bătuți, împușcați iar armele de serviciu le-au fost furate", a spus Collignon. Potrivit lui Philippe Rouleau, primarul localității Herblay, unde a avut loc incidentul, polițiștii au fost "reperați de trei indivizi", scrie information.tv5monde.com 

Potrivit unui studiu din noiembrie 2019, 12.853 agenți ai poliției naționale au fost răniți în 2018, în creștere cu aproape 16% în raport cu 2017. În 11% dintre cazuri (față de 8% în 2017), rănile au fost provocate de o armă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel