Franța anunță noi măsuri după EXPLOZIA de infectări de astăzi. Peste 3300 în 24 de ore

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Franța a înregistrat în ultimele 24 de ore aproximativ 3300 de noi infectări cu SARS-COV2. Guvernul se pregătește să introducă obligativitatea purtarea măștilor la locul de muncă și în spațiile de lucru comune. 

Peste 3.300 de cazuri noi de Covid-19 au fost confirmate în Franța în ultimele 24 de ore, o evoluție fără precedent începând cu luna mai, conform datelor raportate de Ministerul Sănătății. Numărul de focare a crescut rapid de la 17 la 252, iar rata de pozitivitate săptămânală a crescut cu 2,6%.

Între timp, guvernul francez va propune purtarea măștilor în spații de lucru comune, având în vedere creșterea amețitoare a cazurilor înregistrate în ultimele zile.

Ministrul Muncii, Elisabeth Borne a lansat propunerea:

„Toate opiniile științifice subliniază valoarea purtării măștilor atunci când sunt mai mulți oameni într-un spațiu restrâns”, a spus Borne într-un interviu pentru Le Journal du Dimanche.

Intenția sa este ca noul mecanism care va ieși din aceste negocieri să fie aplicat „de acum până la sfârșitul lunii august”, deoarece „indicatorii (epidemiei) nu arată prea bine, iar consecințelese vor vedea”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel