Fotbal. Bayern Munchen a câştigat trofeul Ligii Campionilor

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Bayern Munchen
Bayern Munchen

Bayern Munchen a cucerit trofeul Ligii Campionilor la fotbal, ediţia 2020-2021, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în finala jucată pe Estadio da Luz din Lisabona

Bayern Munchen s-a impus cu 1-0 împotriva lui PSG și a cucerit trofeul UEFA Champions League. Kingsley Coman a marcat unicul gol al meciului de la Lisabona și a adus în vitrina bavarezilor cel de-al 6-lea trofeu intercontinental suprem.

Finala de la Lisabona a început tare, cu Neymar, Kylian Mbappe și Robert Lewandowski în prim-plan. Mbappe a avut primele ocazii ale meciului pentru PSG, iar vârful lui Bayern a replicat cu un șut în bară. Boateng a ieșit accidentat în minutul 25, iar în locul său a intrat Sule.

Lewandowski a ieșit din nou la rampă în minutul 31, când a reluat periculos ca capul. Navas s-a aflat la post și a respins. Mbappe a avut ultima ocazie a primei reprize. Starul francez a fost găsit cu o pasă excelentă în fața porții, dar a trimis pe centrul porții și Neuer a salvat miraculos.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel