Fostul soț al Elodiei Ghinescu a fost găsit MORT în casă, la doar 44 de ani

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul soț al Elodiei Ghinescu, a fost găsit mort în casă. Este vorba despre primul soț al Elodiei, cel de dinainte de Cristian Cioacă, cel care ar fi ucis-o. 

Primul soţ al Elodiei Ghinescu, Ciprian Mustaţă, în vârstă de doar 44 de ani a fost găsit mort, în locuința sa din Râșnov. Polițistul Ciprian Mustață era de asemenea director sportive al echiei Olimpic Cetate Râșnov. 

„Agentul şef principal de poliţie Mustaţă Ciprian-Constantin a absolvit în anul 1997 şcoala de agenţi de poliţie Câmpina, profil poliţie, fiind repartizat să desfăşoare activităţi în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. De-a lungul carierei, colegul nostru şi-a desfăşurat activitatea în domeniile ordine publică, investigaţii criminale, prevenire, dispecerat şi personal de serviciu, obţinând doar calificative onorabile pentru întreaga sa carieră de poliţist. Aducem pe această cale un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa la cele veşnice reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar Alina-Maria Ivan, conform Adevărul.ro. 

Elodia Ghinescu, dispărută acum 14 ani. A fost ucisă de Cristian Cioacă probabil în urma unei crize de gelozie


Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu 14 ani fără urmă și cazul a făcut furori în România. Principalul suspect în acest caz a fost soțul Elodiei, polițistul Cristian Cioacă. Acesta a și fost condamnat la închisoare pentru uciderea Elodiei, chiar dacă trupul acesteia nu a fost găsit niciodată. Chiar și așa, anchetatorii au descoperit urme de sânge în baie și se crede că acesta, după ce a omorât-o ar fi tranșat-o și a găsit o soluție de a scăpa de corp. Cazul a fost îndelung discutat la postul de televiziune OTV, care a făcut o adevărată telenovelă din acest caz. În urma anchetei a ieșit la iveală că Elodia Ghinescu ar fi avut un amant cu care comunica prin email, iar Cioacă ar fi aflat, accesându-i ilegal adresa electronică de corespondență. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel