Fostul soț al Biancăi Drăgușanu rămâne după gratii. Decizia magistraților

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, se află în arest preventiv la IPJ Dolj fiind implicat într-un doar de trafic de persoane și șantaj. Deși acestea  susține că este nevinovat,  judecătorii nu s-au lăsat înduplecați să-l lase în arest la domiciliu.

 

Magistrații au decis ca fostul soț al Biancăi Drăgușanu să rămână după gratii pentru o perioadă de 29 de zile, conform WOWbiz.ro. Alex Bodi a fost acuzat de mai multe infracțiuni, printre care: constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj. Înainte ca decizia judecătorilor să fie luată, Alex Bodi sper că o să fie plasat în arest la domiciliu. Recent, avocatul său era destul de optimist în privința șanselor lui Bodi de a fi plasat în arest la domiciliu, spunea că acesta este nevinovat și că nu reprezintă un pericol social. 

„Credem că vom schimba această situație cât mai repede. Eu vreau să cred că odată ce o nouă verificare a măsurii arestării preventive va fi pusă în discuție, pe baza înscrisurilor noi, pe baza documentelor din Germania, pe baza faptului că vom aduce dovada că nu are cazier și că omul ăsta nu a făcut vreodată obiectul unei anchete penale, să se reevalueze situația”, a declarat Cătălin Dancu, avocatul lui Alex Bodi, pentru WOWbiz.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel