Fostul ginere al lui Traian Băsescu, prins băut la volan

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, cel cu care a fost căsătărită mezina Elena Băsescu -  Bogdan (Syda) Ionescu, a fost prins în trafic, vineri noapte, conducând în stare de ebrietate pe străzile Bucureștiului.

Oamenii legii i-au fost întocmit dosar penal fostului soț al Elenei Băsescu. Bogdan Ionescu a fost căsătorit cu mezina familiei Băsescu. Cei doi au doi copii împreună

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,49 mg/litru.

În jurul orei 02.00, Bogdan Ionescu a fost condus de un echipaj al Brigăzii Rutiere la Institutul Național de Medicină Legală pentru recoltarea de probe.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, Syda Ionescu, prins băut la volan

 

Ulterior, el a fost dus la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră pentru declarații, însă fostul ginere al președintelui Traian Băsescu a refuzat spunând că va reveni a doua zi, împreună cu un avocat, potrivit Antena 3.

Bogdan Andrei Ionescu este fiul unui miliardar cunoscut în cercurile PDL. Cunoscut în lumea mondenă drept “Syda”, el a studiat la Paris. Elena Băsescu a devenit soția lui pe 1 septembrie 2012, însă mariajul lor nu a durat foarte mult. După patru ani de la nuntă, respectiv în septembrie 2016, cei doi au divorțat, iar copiii au rămas în grija mamei. Fostul ginere al lui Traian Băsescu este un tânăr afacerist, care a preluat de la părinţii său două afaceri după ce și-a dat demisia din postul de secretar economic al Ambasadei României la Paris, post aflat în subordinea Ministerului Economiei. Din 2010, când s-a întâmplat acest lucru, cele două firme nu au înregistrat aproape deloc profit până în 2015, relatează adevarul.ro.

Și fostul socru, Traian Băsescu, a intrat în vizorul poliției capitalei. El a fost amendat recent de agenții Brigăzii Rutiere, după tamponarea ușoara pe care a provocat-o pe 22 mai în sectorul 2 al Capitalei.

Traian Băsescu, amendat după ce a provocat un accident în București

 

Fostul președinte al României a fost sancționat cu trei puncte de penalizare și are de plătit o amendă de 580 de lei, potrivit Știrile Pro TV.

Traian Băsescu a acroșat cu oglinda mașinii sale o altă oglindă a unei mașini parcate.

Imediat după incident, Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii în care își cere scuze pentru cele întâmplate și un număr de telefon la care utilizatorul mașinii să îl contacteze pentru formalitățile de înțelegere amiabilă.

A mers apoi la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare ca să raporteze tamponarea. Era obligat de lege să se prezinte în maximum 24 de ore. Păgubitul a spus în fața polițiștilor că nu are pretenții deoarece oglinda era deja avariată.

Traian Băsescu nu este la primul accident de circulație. În 2008, cu o zi înainte de summitul NATO, a tamponat o mașină care oprise în fața lui, pe bulevardul Regina Elisabeta.

Cinci ani mai târziu, a fost implicat într-un accident identic, la Otopeni.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel