Fost judecător român, anchetat penal, MORT după ce a căzut de la etajul 8 al unei clădiri

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un fost judecător din Constanța a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 8. Bărbatul de 52 de ani, fost avocat și magistrat, avea probleme cu legea, el fiind condamnat la închisoare cu suspendare într-un dosar penal.

Prima ipoteză luată în calcul de polițiști este cea a sinuciderii. În aceast sens s-a deschis o anchetă.  Incidentul a avut loc aseară, în Constanța. Polițiștii au fost alertați asupra faptului că un bărbat a căzut de la etajul 8 al imobilului unde locuia. 

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, alături de un echipaj medical din cadrul ISU Dobrogea, însă au constatat decesul bărbatului.  Victima era un bărbat în vârstă de 52 de ani, fost magistrat, care a lucrat și ca avocat. În trecut, acesta a avut probleme cu legea, fiind condamnat la închisoare cu suspendare după ce a fost prins băut la volan. 

Avocatul Marin Valentin s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța. Gestul său a fost pus pe seama unui dosar din instanță, unde ar fi fost condamnat cu suspendare.

”La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Constanța, un bărbat ar fi căzut de la înălțime. Polițiștii au identificat persoana în cauză, de 52 de ani, din municipiul Constanța. Totodată, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Constanța care a constatat decesul bărbatului“, potrivit IPJ Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel