Focuri de armă în apropierea frontierei dintre România și Ucraina

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
contrabanda cu tigari frontiera romaniei
contrabanda cu tigari frontiera romaniei

Patru focuri de armă au fost trase în timpul unei misiuni a polițiștilor de frontieră desfășurată în apropierea graniței cu Ucraina. Agenții au încercat să prindă un grup de contrabandiști de țigări.

Incidentul s-a produs în apropierea localității Pomârla din județul Botoșani. Polițiștii de frontieră aveau informații că prin zonă urma să treacă un transport de țigări de contrabandă.

Ei au supravegheat zona și au observat mai multe persoane care se deplasau din marginea localității Pomârla către interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase. Deși polițiștii au tras mai multe focuri de armă, contrabandiștii au reușit să fugă în pădure.

„Au fost observate mai multe persoane care se deplasau din marginea localității Pomârla către interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase. La vederea poliţiştilor de frontieră, profitând de condiţiile meteo şi de întuneric, persoanele au abandonat coletele și au fugit în pădurea din apropiere. Deoarece persoanele nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare fiind trase patru focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale”, au anunțat reprezentanții Poliției de Frontieră, citează Mediafax.

Contrabandiștii au abandonat în pădure 120.000 de ţigarete în valoare de 60.100 de lei. În acest caz, a fost deschis dosar penal de contrabandă, iar polițiștii încearcă să-i identifice pe fugari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel