Foc pus intenţionat într-un bloc din Buzău. 20 de oameni, în pericol

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un incendiu a izbucnit miercuri la etajul patru al unui bloc din localitatea buzoiană Berca, 20 de persoane fiind evacuate. Autoritățile au identificat un bărbat pe care îl suspectează că ar fi pus intenționat focul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu, din cauza fumului din bloc, locatarii au fost evacuaţi.

"La faţa locului acţionează pompieri de la staţia Petrom Berca şi două echipaje venite de la Buzău, din care o autospecială cu macara. Circa 20 de locatari din bloc au fost evacuaţi din pricina fumului de pe scările blocului", a declarat sursa citată.

Potrivit martorilor oculari, în apartamentul în care a izbucnit incendiul se afla un tânăr în vârstă de 30 de ani.

Iniţial, s-a mers pe varianata unei scurgeri de la o butelie sau o ţigară uitată aprinsă, însă există indicii care duc la ipoteza potrivit căreia focul ar fi fost pus intenţionat.

"În baza informațiilor transmise de locatari, jandarmii au identificat un bărbat de 23 de ani despre care se susține că ar fi fost autorul incediului, persoana fiind imobilizată la autospeciala jandarmeriei, ulterior predată lucrătorilor de poliție pentru investigații", potrivit comunicatului emis de Janarmeria Buzău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel