Florin Piersic, reacție inedită după ce un bărbat băut i-a întrerupt numărul: „Cred că a tras ceva țuicomicină”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Florin Piersic, reacție inedită după ce un bărbat băut i-a întrerupt numărul
Florin Piersic, reacție inedită după ce un bărbat băut i-a întrerupt numărul

Aflat pe scenă la Cluj, în timpul unui spectacol, Florin Piersic a avut parte de o situație neplăcută.

Actorul a fost întrerupt de către un bărbat în stare de ebrietate, care i-a întrerupt discursul cerându-i bani. Acesta și-a întins șapca spre el și i-a cerut bani. Vizibil enervat, marele actor a avut o reacție inedită.

Actorul i-a strigat bărbatului că el ar trebui să-i ceară bani pentru faptul că le oferă spectatorilor un program artistic. Cu mult umor, Florin Piersic l-a trimis la plimbare pe cerșetorul băut, stârnind hohote de râs printre cei prezenți în public. 

„Îți pui șacpa acolo să îți dau bani? Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program, fir-ai al d***u de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici? Bravo domnule, îmi place de ăsta.

Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicovicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, i-a spus Florin Piersic bărbatului care i-a întrerupt spectacolul.

 

Vezi si: Reacția lui Florin Piersic, după ce a aflat că Dan Negru schimbă televiziunea

 

Dan Negru a dezvăluit ce i-a spus Florin Piersic când a aflat că va schimba televiziunea. 

Dan Negru a povestit pe Facebook ce i-a spus prietenul său Florin Piersic în momentul care s-a transferat de la o televizune la alta.

"Nu știu câți ani împlinește azi prietenul meu Florin pentru că nu ne-am măsurat "călătoria" in stații. Avem multe povești împreună dar azi,de ziua lui, mi-am amintit de un sfat pe care mi l-a dat nu demult. Când m-am transferat de la o televiziune la alta, Florin a fost unul din primii căruia i-am povestit despre intenția mea.

Cred că vreo jumătate de oră i-am vorbit doar eu povestindu-i despre ofertă, despre formate, despre colegii noi și vechi.

M-a ascultat și apoi mi-a spus doar atât : "Puștiule, urmează-ți sufletul, doar el știe drumul..." ", a scris Dan Negru pe Facebook.

@florinpiersicoficial #fyp #fypage #florinpiersic #fouryou #viral ♬ sunet original - Florin Piersic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel