Florin Iordache, deputatul PSD ”Altă Întrebare" : Demersul liderului PNL îl consider ruşinos

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Florin Iordache, deputatul PSD ”Altă Întrebare", a declarat la RFI că plângerea penală depusă de Orban împotriva Vioricăi Dăncilă și a lui Liviu Dragnea este un demers ruşinos.

”Eu înţeleg, Putere şi Opoziţie atunci când vii cu soluţii şi cu alte propuneri. Demersul liderului PNL îl consider ruşinos şi pentru faptul că, neavând soluţii şi neavând nişte propuneri concrete ca alternativă la soluţiile de guvernare, încearcă să introducă în bătălia politică şi acest demers, care nu are nimic cu normalitatea. Este împotriva oricărei logici juridice”, a declarat deputatul PSD, la RFI

”Noi eram pregătiţi să organizăm un miting pentru modificarea Constituţiei, acela de familie tradiţională, dar datorită faptului că preşedintele Iohannis nu a promulgat legea referendumului, încă nu ştim, dar repet, PSD-ul are forţa organizatorică pentru un miting în problemele importante, iar aceasta privind susţinerea premierului Dăncilă este o problemă importantă. Practic, nu o susţinem numai pe doamna Dăncilă, susţinem Guvernul, în ansamblul său şi o continuitate a lucrurilor bune care s-au întâmplat în România”,a mai declarat deputatul ”Altă Întrebare" .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel