Florin Cițu: "Plângere penală pentru Viorica Dăncilă. Bugetul este neconstituțional"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Florin Cițu spune că urmează să propună PNL să fie făcută o plângere penală pe numele Vioricău Dăncilă pe motiv că aceasta nu a stabilit bugetul așa cum era legal. La rândul său, Victor Negrescu îi ia apărarea premierului României. 

"Eu nu cred că vorbim despre un buget care vine din altă parte. Nu a spus că Ministrul Finanțelor nu a făcut bugetul. (...) Eu cred că doamna prim-ministru a vrut să spună că ideile exprimate în acest buget, viziunea exprimată nu a fost doar a dânsei, a fost o viziune de ansamblu a partidului și a ceea ce înseamnă programul de guvernare care a fost stabilit oarecum înainte. Important este să îl discutăm acest buget, să îl punem în aplicare, să facem rectificări, urmează rectificări la buget (...) și trebuie în așa fel încât să ducem la îndeplinire obiectivelee pe care ni le-am asumat prin acest buget", a declarat Victor Negrescu, la Digi24. 

"Lucrurile pentru mine sunt simple și vă spun că mâine fac ce am făcut și atunci când a fost buget în februarie, dar colegii mei nu m-au susținut. Propun din nou plângere penală pentru doamna Dăncilă (...) În Parlament, la dezbaterea pe buget, am venit cu acele declarrații pentru ministrul Finanțelor Publice, le-a aruncat pe jos. La votul pe buget am venit aceleasi declaratii, le-a aruncat pe jos. (...) Confirmarea că ceea ce spune doamna Dăncilă astăzi este o confirmare a faptului că acest buget nu este legal prin lege, Ordonanța 114.(...) Nu mai putem să mergem așa înainte. Este neconstituțional. Fără aceste documente, acest buget nu are ce căuta", a declarat Florin Cițu, la Digi24. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel