Senator liberal: Dragnea foloseşte Ministerul Finanţelor pentru a SPĂLA BANI

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorul liberal Florin Cîţu scrie pe facebook că statul se împrumută de la cetăţeni prin intermediul trezoreriei statului şi a Poştei Române.

Cîțu spune că operațiunea seamănă cu o "spălare de bani" pe care o face Liviu Dragnea prin Ministerul Finanţelor.Senatorul mai scrie că cele două instituții nu au capacitatea de a verifica sumele investite prin obligaţiuni de stat ceea ce dă naştere unor riscuri precum cea ca banii să provină din afaceri ilegali, chiar şi terorism.

Iată postarea lui Florin Cîţu

 Dragnea folosește MFP pentru a spăla bani!

Să revenim la lucruri serioase. In aceste zile statul se împrumută de la cetățeni prin intermediul trezoreriei statului și a Poștei Române. Programului Tezaur - ediția CENTENAR. Ok.

Las la o parte faptul că cei de la Consiliul Concurenței ar trebui să ne spună cum nu este discriminare faptul că doar Poșta Română are acest “privilegiu”.

Apare o problemă mult mai mare. De siguranță națională chiar.

Atât trezoreria statului cât și Posta Româna nu au posibilitatea de a verifica sursa sumelor investite în obligațiunile de stat. Nu au posibilitatea și nici nu știu cum.

Ce înseamnă acest lucru? Inseamna că Ministerul Finantelor Publice, a creat un instrument perfect pentru spălarea banilor proveniti din tot felul de afaceri ilegale, inclusiv terorism.

DA! Guvernul care ii considera pe toti romanii din strainatate teroristi daca trimit bani acasa (proiectul de lege nu a fost inca modificat), atunci cand imprumuta pentru a umfla buzunarele membrilor PSD nu este interesat de unde vin banii.

Nu conteaza că sunt banii clanurilor mafiote sau ai teroriștilor. Ei accepta orice. Oare ce au de zis partenerii nostri strategici? Ei sunt de acord ca statul roman sa spele bani pentru criminali si teroristi?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel