Florin Cîţu îi arată PISICA lui Teodorovici: "Dacă mai continuă în această direcţie, mă văd forţat să public DOCUMENTUL"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Florin Cîţu răspunde atacurilor venite din partea predecesorului său la Ministerul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici şi spune că dacă acesta nu va înceta cu acuzaţiile, va publica un document care arată că PSD nu ar fi avut în plan repsectarea legii pensiei în 2020.

"Un mesaj clar pentru Eugen Teodorovici, pentru că în ultima perioadă a început cu acuzaţii care nu au niciun fundament. Vreau doar să îi spun atât!  Dacă mai continuă în această direcţie, mă văd forţat să public încă un document care a fost prezentat în Guvernul României şi care arată clar că PSD nu avea nicio intenţie să aplice legea pensiilor în 2020. Vă citesc o mică parte din concluzie pentru că trebuie să oprim şi trebuie să ne apucăm de treabă.

Aici spune foarte clar: 'Vă rugăm să dispuneţi reanalizarea calendarului de implementare a preverilor legii 127 privind sistemul public de pensii, în ceea ce priveşte creşterea pensiilor pentru respectarea limitei de 3% din PIB pentru deficitul bugetar aferent perioadei 2020-2023'.

Acest document nu îl public deocamdată, dar dacă mai continuă cu acuzaţiile fără fundament şi minciunile din spaţiul public, mă văd forţat să fac acest lucru", a declarat Florin Cîţu.

Ministrul Finanţelor a explicat că publicarea documentului este, totodată, o decizie politică ce trebuie discutată în partid.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel