Florin Cîțu, furios după avizul negativ: "Oameni plătiți din bani publici, fără răspundere pentru votul lor"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Consiliul Economic și Social este un consiliu politic, cu membri plătiți din bani publici, dar fără vreun fel de răspundere pentru votul lor, apreciază premierul Florin Cîțu: „Este nevoie de reformă. Din temelii”.

 

„Este nevoie de reformă. Din temelii. Premieră în România. Consilul Fiscal consideră că România are, în acest an, un buget credibil care menține în plan principal investițiile. Acesta este avizul profesioniștilor. Astăzi, însă, bugetul a fost și la Consiliul Economic și Social pentru avizare. Un consiliu politic, cu membri plătiți din bani publici, dar fără vreun fel de răspundere pentru votul lor. Trebuie să știți și acest adevăr. Cum credeți că o să fie avizul acestui consiliu politic? Vreau să comparați avizul de azi cu avizele date bugetelor care au distrus România în perioada 2017-2019”, scrie Florin Cîțu pe Facebook.

Pe ordinea de zi a ședinței de joi a Consiliului Economic și Social figurau proiectele pentru buget pe 2021, precum și proiectul de OUG care prevede menținerea punctului de pensie la 1.442 de lei în 2021, neacordarea voucherelor de vacanță, eliminarea unor sporuri și tarifele de transport reduse cu 50% pentru studenți.

Guvernul are ședință joi, de la ora 16.00, pe ordinea de zi figurând OUG care prevede menținerea punctului de pensie la 1.442 de lei în 2021, neacordarea voucherelor de vacanță, eliminarea unor sporuri și tarifele de transport reduse cu 50% pentru studenți și un proiect de lege pentru desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel