Florin Cîţu: Nu sunt bani nici măcar pentru cheltuieli curente, dar Dăncilă iartă Cuba de o datorie de 1,5 miliarde dolari

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Senatorul PNL Florin Cîţu susține că guvernul nu mai are bani nici măcar pentru cheltuieli curente, dar Dăncilă iartă Cuba de o datorie de 1,5 miliarde dolari.

Prim-ministru Viorica Dăncilă iartă Cuba de datoria de 1,5 miliarde de dolari pe care o are faţă de România, deși nu sunt bani nici măcar pentru cheltuieli curente, susține liberalul, într-o postare de pe Facebook.

Cîțu insinuează că iertarea datoriei ar veni la pachet cu beneficii pentru PSD.

"PSD face rost de bani de campanie via Cuba? Dăncilă iartă datoria Cubei de 1.5 miliarde dolari pentru un leac miraculos pe care îl are doar marea putere economică Cuba. Credibil nu?", scrie senatorul PNL.

"Să repetem ca să înţeleagă şi PSD-iștii. Nu sunt bani nici măcar pentru cheltuieli curente, România plăteşte cele mai mare dobânzi din UE la împrumuturi, 50% din şcoli au WC în curte, etc iar Dăncilă aruncă 1.5 miliarde dolari pe fereastră", mai spune senatorul.

Cîțu a atras atenția de mai multe ori că vizita lui Eugen Teodorovici, pe care a făcut-o în Cuba la finele anului 2018, ridică multe semne de întrebare.

"Este clar acum ce făcea Теодорович în Cuba exact în acelaşi timp în care se ţinea întâlnirea guvernatorilor băncii lui Putin, IIB Preşedintele IIB se vedea cu vice premierul Cubei, cel cu care apare şi Теодорович în poze.", scrie liberalul.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel