Florin Cîţu anunţă etapele de relaxare a restricţiilor, începând cu 1 iunie. Când se renunţă la mască

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Premierul Florin Cîţu anunţă cum vor fi relaxate restricţiile începând cu 1 iunie.

"Astăzi am avut o şedinţă, şedinţa Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate de la 1 iunie. E, de fapt, primul pas. (...) Astăzi putem să vedem cum revenim la normalitate, de aceea avem acest comitet interministerial, care să pregătească prima bornă, prima parte.

1 iunie nu înseamnă că revenim cu totul la normalitate, dar înseamnă un prim pas, un pas important. Am spus că atunci putem să facem acest lucru, dacă avem aproape 35% din populaţia care trebuie să fie vaccinată, o vaccinăm, deci depinde de noi. A fost o şedinţă în care s-a aprobat regulamentul, o şedinţă în care le-am spus colegilor mei cum cred că ar trebui să lucreze, fiecare minister va veni cu propuneri pe care le discută întâi cu sectoarele pe care le are în subordine", a explicat Florin Cîţu la Palatul Victoria.

"După ce ne vaccinăm, vom renunţa şi la mască. La 1 iunie e cam devreme să renunţăm la mască. (...) Trebuie să ne gândim la a renunţa la mască după ce avem acea ţintă de 10 milioane de cetăţeni vaccinaţi. Până atunci nu are sens să discutăm despre aşa ceva", a mai afirmat Cîţu la Palatul Victoria. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel